Assalamualaikum and Salam One Malaysia! Feel free to look around. If you like what you read, mention us in your post or link to this site. DON'T FORGET TO LEAVE YOUR COMMENT / SUGGESTION & BE MY FOLLOWER. Hope to see you again! Enjoy yea!
Kesemua Entry yang berkaitan dengan KARYA PENULISAN di dalam blog ini hanya imaginasi penulis semata-mata dan tidak ada kena mengena dengan mana-mana pihak sama ada yang masih hidup dan yang telah meninggal dunia. Semua Entry di dalam blog ini adalah hak milik D'Ct Heeda. Sebarang penciplakan adalah tidak dibenarkan. Harap Maklum Terima kasih.

Peace & Love. D'Ct Heeda.

Monday, January 3, 2011

Kisah KAWAN Dia di Facebook.



Adala sorang kawan ku ni. Kitaorang bertemu di satu tempat. Nak lepak-lepak je kununnya. Haha. Bukan apa ku kata begitu,pastu kita pegi shoppingla. Adala time tengah melahap *kasarnya bunyi. Dalam erti kata yang lembut iaitu makan. Heeeeeeeeeeeeeee :D

Melalut pulak. Dia cerita pasal sorang kawan die ni. Die gelar mamat tu "s". Si 's' ni kawn baik die. Die pun tak tak nape 's' ni memang suka cari kawan ku ni. Dah macam wafer dicampur dengan chocolate ada jugak. haha entah pa pe lah.

Hendak dijadikan kemuncak cerita pulak, si 's' ni ada facebook. Memang la ADA! kannnn...haha
adalah jugak si 's' ni add aku. tapi ntah la si 's' ni kejap ada kejap takda..mcm biskut chipsmore.
Rupa-rupanya kawan ku kate, mamat 's' ni dah da buat akaun facebook baru. N kawan ku ni telah pun di add si 's' ni.
Menurut kawan aku mamat 's' ni,takde add kawan-kawan lain. Hanya kawan ku ni n adik beradik dia aje. Hmmmmm... I'm wondering. Nape plak camtu ek??
Ermmm....dengan selamba ku berkata "u're special in his eyes kot..hahahaha!"ku ketawa dengan penuhhhhhhhhhhhh makna.. muahahahahahaha! Jahatnya aku!!haha xD

Kawan ku segera menepis sangkaan aku. "Hish.............org tu dah da gf la..pa pulak aku? tapi memang hairanlah? kenapa mesti aku jer yang kene add?"

Yerrrrrrrrrr! KENAPA MESTI DIA?
xD

Anyway,aku pun naik heran gak apsal si 's' camtu?? Agak-agaknya kawan ku ni mmg special kot. Kot jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....muah
ahahhahahhahahahhaha!
dan kami pun memegang motto 'Misteri Nusantara'
BIARLAH HIDUP ANDA DISELUBUNGI MISTERI.. xD

Akhirnya,crita pun tamat camtu jeee. Aku n kawanku pun terus meneruskan perjalanan meneroka Bintang Megamall Miri!!!!!!!!!!!!!!!... hahaha appuuuuuuuuuuuuuu banyak betul orang brunei hari tu!!!!!

p/s: crita ni takde kena mngena dengan sesiape tau...coz ni crita 'powww' ku jerrrrrrrrrrrrrrrr....hahaha jangan mare! xD







No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...