Assalamualaikum and Salam One Malaysia! Feel free to look around. If you like what you read, mention us in your post or link to this site. DON'T FORGET TO LEAVE YOUR COMMENT / SUGGESTION & BE MY FOLLOWER. Hope to see you again! Enjoy yea!
Kesemua Entry yang berkaitan dengan KARYA PENULISAN di dalam blog ini hanya imaginasi penulis semata-mata dan tidak ada kena mengena dengan mana-mana pihak sama ada yang masih hidup dan yang telah meninggal dunia. Semua Entry di dalam blog ini adalah hak milik D'Ct Heeda. Sebarang penciplakan adalah tidak dibenarkan. Harap Maklum Terima kasih.

Peace & Love. D'Ct Heeda.

Monday, January 3, 2011

8 bulan yang akan datang.



Heboh-heboh dalam media massa kini mengatakan bahawa
Kemasukan ke IPTA bermula bulan September

Yeahhhh! tu la aku sukaaaaaaaaaaaa sangat-sangat-sangat
Nak buat ape ye?? jd penganggur tanam buah anggur je laahhh..

Just now, my usu said. " better if get urself a hobbies so that you dont get so boring "

Yup!!!! I'm agree with u, uncle.. :)

But,what's my hobby?? hmmm i'mm wondering.. 0.o

Bila di fikir-fikir dan
memikir....
Yeah! I love to taking photos...
ya salah satunya...tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tu je kerrrrrr??? dah lah payah nak kuar rumah..
mbik gamba kooocing jer lah..haha

Pendek kata
Aku tak tau nak wat pa?
kerja? lesen keta dulu
tu pun tak start2
lg keta tu..haha
Baca novel je lahhh....
Masih ada 4 buah lagi belum dikhatamkan..
n hari Rabu ni ku nak shopping g...haha
habislaaaaaaa
duit! xD


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...