Assalamualaikum and Salam One Malaysia! Feel free to look around. If you like what you read, mention us in your post or link to this site. DON'T FORGET TO LEAVE YOUR COMMENT / SUGGESTION & BE MY FOLLOWER. Hope to see you again! Enjoy yea!
Kesemua Entry yang berkaitan dengan KARYA PENULISAN di dalam blog ini hanya imaginasi penulis semata-mata dan tidak ada kena mengena dengan mana-mana pihak sama ada yang masih hidup dan yang telah meninggal dunia. Semua Entry di dalam blog ini adalah hak milik D'Ct Heeda. Sebarang penciplakan adalah tidak dibenarkan. Harap Maklum Terima kasih.

Peace & Love. D'Ct Heeda.

Sunday, December 18, 2011

Salam Disember as U student :)

Setelah sebulan ku bertapak di UiTM baru sekarang kelluar post aku ni. Now, sedang menghitung hari nak balik cuti pertengahan semester. Tinggal 6 HARI saja lagi. Rambutan! Durian! Wait for me. Hahaha (kampung sekarang tengah musim buah)

Berdirinya aku di sini, di UiTM kampus Mukah adalah sebagai pelajar Diploma Pengurusan Ladang.. Woopssss! Keluar dah ayat-ayat sasteraku ni.. lama bebenor aku dah tak bersastera-sastera segala ni. Hopefully cuti nih aku bersasteralah..atleast menyambung balik apa yang tergendala tak pun buat yang something new?

Pasal something new ni kan haritu aku ada post pasal Pertandingan Menulis Cerpen Paranormal kan? Kannnnnnnnnnnn.. tak dapat nak join ler..sejak jadi pelajar U ni kann,assignment lah..tutorial lah..exam lah..quiz lah.. huhuhu RASA NAK KEJA BALIKLA atau TUKAR COURSE ke?? Haha sebarang je aku ni. Dah rezeki aku jadi pelajar ladang nak wat camne ek? Redho je lah. :)

Btw, aku nak sharelah gambo aku kat UiTM Mukah ni.. gambo kat ladang je lah..itu pun credits from my coursemate (nak tunggu aku ambik gambo berjanggut agaknya kamera kecintaan ku rosak teruk der,rindu plak nak berphotography suda)




Nota meja : aku akan usahakan balik menyambung apa yang tergendala ek. Minta maaf siapa yang tertunggu sambungan KAU CINTA, MAT JOGING dan CINTA TAK KENAL SIAPA? .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...