Assalamualaikum and Salam One Malaysia! Feel free to look around. If you like what you read, mention us in your post or link to this site. DON'T FORGET TO LEAVE YOUR COMMENT / SUGGESTION & BE MY FOLLOWER. Hope to see you again! Enjoy yea!
Kesemua Entry yang berkaitan dengan KARYA PENULISAN di dalam blog ini hanya imaginasi penulis semata-mata dan tidak ada kena mengena dengan mana-mana pihak sama ada yang masih hidup dan yang telah meninggal dunia. Semua Entry di dalam blog ini adalah hak milik D'Ct Heeda. Sebarang penciplakan adalah tidak dibenarkan. Harap Maklum Terima kasih.

Peace & Love. D'Ct Heeda.

Tuesday, February 1, 2011

Obsesi Diriku Di Dalam CSI: Crime City




I just found a new game in Facebook.
CSI:Crime City
Alaaaa...yang ala-ala dalam cerita CSI itu lerr...

Syiok juga aku main game ni..
Dah macam rasa jadi ejen CSI lah pulak hehe..


welcome page


Makmal CSIku...

Bertugas bersama Dr.Raymond Langston

Tapi,yang buat game ni bosan sikit nak tunggu energy tu naik balit..
Nak buat macam mana,tunggu je larrrr...
Ada satu alternatif lain,korang lawat kawan game korang,ambik secawan kopi tu untuk tambah energy.
Buat aku la,kopi tu tak cukup la...
Banyak sangat tugas.
Anyway,aku memang enjoy main game ni.
Syiukkkkkkkkkkkkkkkkk banarrr! xD


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...